Projecten

We geven u graag een indruk van de werkzaamheden die wij verrichten en hebben daarom enkele bijzondere projecten voor u uitgelicht. Dit is slechts een greep uit de vele projecten die wij doen. Heeft u specifieke vragen of zit u met een probleem? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ooievaarsbrug Schiedam

Wegens veroudering was het plaatsen van een nieuwe installatie noodzakelijk om de Ooievaarsbrug naar behoren te laten functioneren. De vervangende elektromotor bleek niet te passen op de fundatieplaat. Reparatiebedrijf Christan bedacht een oplossing en paste de motor zodanig aan, dat de installatie weer in bedrijf kon worden gesteld.

Revisie elektromotoren op locatie

Reparatiebedrijf Christan levert en reviseert al 15 jaar de elektromotoren, startmotoren en ventilatoren van warmtekrachtinstallaties van tuinders en fabrieken. Dit zijn de grootste startmotoren die er zijn (24V/15kW). Omdat het productieproces niet stil kan komen te liggen, gebeurt dit daarom gefaseerd op locatie. 

Waterdichte motor voor autokraan

Een klant had een nieuwe motor voor zijn autokraan nodig. Deze moest compleet waterdicht zijn. Reparatiebedrijf Christan bouwde een gewone motor om tot een waterdichte remmotor. Hiervoor werd onder andere het draai- en freeswerk verricht, de rem pas gemaakt en de klemmenkast afgegoten met twee componenten. Omdat de motor buiten werd gebruikt, is deze ook nog gespoten met twee componentenlak om absolute waterdichtheid te garanderen. 

Neem nu contact met ons op!

0180 55 11 60